OM OSS

Det är vi som står bakom militum

Militum

Stiftelsen Militum ska verka för alla veteraner, försvarsanställda, tidigare försvarsanställda och våra medlemmar. Vi drivs av viljan att skapa värde för våra medlemmar genom att bygga vidare på våra personliga arv av tjänstgöringar inom försvarsmakten nationellt och Internationellt med kamratskap och långsiktigt perspektiv. Militum har formulerat en långsiktig vision, som handlar om att leverera service och tjänster till våra medlemmar samt det viktigaste att kunna bidra ekonomiskt till vår hjälpverksamhet där hjälpbehovet växer.

Vi strävar efter att våra medlemmar ska uppleva att vi delar med oss av vår verksamhet, och att vi har djup förståelse för deras behov, att vi är proaktiva och gör deras liv enklare.

Nyhetsbrev

Fyll i din e-post för att börja prenumerera på vårt nyhetsbrev.

VÅRA Partners

Vi är oerhört tacksamma för alla de företag som väljer att stödja Militum och dess verksamhet, genom att ställa upp som sponsorer och samarbetspartner. Vår strävan är att tillsammans skapa mervärden för våra medlemmar och partners. Samtidigt skapar våra partners både värde och nytta, inte bara för våra medlemmar och veteraner som har det svårt, utan även för företagets medarbetare och kunder.

Kontakta oss

Funderar du på något? Hör av dig!

E-post: info@militum.org
Telefon: +46 (0)8 4116000