It’s All About Our Soldiers

I ett samhälle där soldatens värde förbises är vårt arbete betydelsefullare än någonsin – ett arbete där alla goda krafter behövs. Som medlem i Militum, vilket betyder soldat på latin, är du en del av ett nätverk av likasinnade människor som bryr sig. Ett nätverk som betyder att vi måste möta alla soldater med respekt och värdighet. Ett värde att försvara och underhålla, idag och för framtiden.

Medlemskapet i Militum Organization är gratis, och som registrerad medlem får du  tillgång till alla våra förmåner. Börja med att fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret 

Vårt militära nätverk

Hjälper dig att knyta nya kontakter som privatperson eller utveckla dina affärskontakter, samt vårda och utveckla de kontakter som du redan har. Gillar du dessutom tanken på att den som ger, den får tillbaka? Liksom allt annat nätverkande så innebär personligt nätverkande inom Militum Nätverk ett kontinuerligt givande och tagande. Ett starkt nätverk bygger alltid, i alla lägen, på ett ömsesidigt förtroende mellan medlemmarna. Medlemmarna i vårt nätverk måste kort sagt kunna lita på dig för att vara beredda att räcka dig en hjälpande hand när du ber om hjälp.

Olika roller i det militära yrkeslivet

Våra medlemmar har eller har haft olika befattningar inom sin verksamhet, men egentligen så spelar det ingen roll vilken position du har i ditt yrke. Det viktiga är att du har inflytande över beslut som fattas i verksamheten. Detta utesluter givetvis inte andra viktiga roller i yrkeslivet. Kanske har du en helt annan roll men söker nya möjligheter som vårt nätverk kan erbjuda. Lämna gärna en intresseanmälan för ett förutsättningslöst personligt möte eller på telefon där vi kan diskutera mer om vad Militum Network innebär. Det handlar om att kunna utveckla sin verksamhet genom rätt kontakter. Att nätverka är ett effektivt sätt att få resultat – för relationer mellan företag handlar i grunden om relationer mellan människor.

Text kommer

Här kan du som medlem i Militum eller innehar veterankortet och som av någon anledning hamnat i en jobbig situation ansöka om en retreat där du kan vila upp dig i en lugn miljö och komma bort från vardagens stress och problem. Vistelsen kan vara en eller två veckor. I vissa fall kan en längre vistelse godkännas. Du kan i vissa fall ta med närstående. Om din ansökan godkänns är detta kostnadsfritt.

TOTAL SPONSRING + EGET ÖVERSKOTT FRÅN VERKSAMHETEN

32000

HITTILLS ANVÄNT I VÅR HJÄLPVERKSAMHET

0

KVAR ATT ANVÄNDA I VÅR HJÄLPVERKSAMHET

32000

Här kan du som medlem i Militum Organization eller innehavare av Veterankortet och som av någon anledning hamnat i en jobbig situation ansöka om en retreat där du kan vila upp dig i en lugn miljö och komma bort från vardagens stress och problem. Vistelsen kan vara i en eller två veckor. I vissa fall kan en längre vistelse godkännas eller att närstående/familjemedlemmar får medfölja. Om din ansökan godkänns är detta kostnadsfritt.

 • Frukost, Lunch och middag ingår. Frukt och kaffe på rummet.
 • Din vistelse är anonym.

Börja med att fylla i dina uppgifter genom att klicka på länken. Ansök om retreat

Ett stort tack till våra sponsorer & partners.

Som sponsor stödjer du vår hjälpverksamhet, möjliggör och bidrar till Militums fortsatta utveckling av verksamheten Brotherhood Of Soldiers för anställda och soldater som behöver hjälp… (xxx länk till beskrivning)  Vad kan du hjälpa till med>>

Vår hjälpverksamhet inriktar sig enbart till soldater som gjort värnplikt samt för anställda som behöver vila upp sig i en lugn miljö och att komma bort från vardagens stress och problem. Samtliga medel från våra sponsorer går oavkortat till finansiering av hjälpverksamheten för soldatens vistelse hos Home Of Soldiers.

 • 400 kr 91 Karlsson. (anonym givare)
 • 400 kr 87 Axelsson. (anonym givare)
 • 400 kr Major Morgonkröök. (anonym givare)
 • 800 kr Revär. (anonym givare)
 • 2,000 kr Stefan M. Militum grupp
 • 2,000 kr Peder E.  Militum grupp
 • 4,000 kr Carl Banker.
 • 2,000 kr Ragnar Kullander.
 • 4,000 kr Claes W. Militum Grupp
 • 4,000 kr Pär E. Militum grupp
 • 2,000 kr Lennart S. Militum grupp
 • 2,000 kr Hans H. Militum grupp
 • 2,000 kr Fredrik H. Militum grupp
 • 2,000 kr Anders M. Militum grupp
 • 2,000 kr Tommy S. Militum grupp
 • 2,000 kr Fredrik F. Militum grupp

Kontakta oss

Du är varmt välkommen att kontakta oss om det är något du undrar över.

Sending

2022 © Militum Organization™  Alla rättigheter förbehållna

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account