Genom träning för det årliga Militum Challenge skapar vi målmedveten funktionell träning utomhus, och skapar en positiv förändring för din kropp, din hälsa och ditt självförtroende.  Gör dig redo för en förbättring på samtliga av dessa områden!

Skatteverket anser att ett friskvårdsbidrag för enklare slag av motion och friskvård på upp till 5.000 kr per anställd kan användas för motions och friskvårds aktiviteter. Information om Friskvårdsbidrag

Lördagen den 27 Maj Soldat Marschen Start: xx xx kl 10:00 Mål: xx xxx Anmälan Challenge 2023

Fredagen den 26 Maj Challenge 70 km på 24 timmar Start: xx xx 10:00 Mål: xx xx Anmälan Challenge 2023

För att klara av Challange Xtreme 70 km så ska man vara vältränad med ett starkt pannben som håller i 24 timmar. Toalett, dricksvatten, öppen eld och bemannad vila efter ca 35  km.

Du har med dig sovsäck och liggunderlag samt personlig utrustning såsom jägarkök, vattenflaska etc för ett äventyr i skogarna runt Uppland.

Den packning som du vill att vi skall transportera åt dig lämnar du vid starten på xx xx. Fråga funktionärer vid nummerlappsutdelning / efteranmälan så visar dom dig plats för detta.

Fredagens vandring erbjuder 2 vätskestationer där du även serveras nyponsoppa eller grönsakssoppa med bröd efter ca 35-40 km samt grillad korv vid målgång. Vid 1 plats utmed banan finns det toaletter.

Officiell gemensam start: kl 10.00.

Vandringstid: Ca 18-24 timmar.

Anmälan: Challange Xtreme 70 km

2024 © Militum Organization™ | Alla rättigheter förbehållna | Powered by United Studios

Kontakta oss

Du är varmt välkommen att kontakta oss om det är något du undrar över.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account